Leipomo

Leipomomme tuotteita ovat ohra- ja perunarieskat sekä kampanisut.

Tuotteita on myynnissä kahvilassamme. Jälleenmyyjät voivat tilata tuotteita raakapakasteina, jolloin ne voidaan valmistaa myymälässä ja tarjota asiakkaille tuoreina. Kysy lisää.

Kakut ja leivonnaiset teemme tilauspohjalta. 

Tilaukset

p. 040 762 5899 tai janne.haapakoski(a)kuusamonperuna.fi

Paistopistetuotteiden tilaukset

Jos olet kiinnostunut paistopistetuotteistamme, kysy lisää Horeca myynti:
p. 0400 192 007/Janne Haapakoski tai janne.haapakoski(a)kuusamonperuna.fi

 

Kuusamon perunarieska

Kuusamon perunarieskaa on leivottu aina vuodesta 1970 ja alkuperäinen maku pohjautuu paikalliseen reseptiin.  Käsin tehdyt perunarieskat valmistuvat kotimaisista, tarkkaan valikoiduista, puhtaista raaka-aineista.

Tuoteseloste: vesi, hiiva, perunahiutale, vehnä- ja ohrajauho, maitojauhe(hyla), suola 1,2%. Tuote on vähälaktoosinen.
Myynti vähittäiskaupoille: 30 kpl/ltk, 230g/kpl.
Valmistusohje: Paisto jäisenä kiertoilmauunissa (viitteellinen). Lämpötila n. 200 C. Paistoaika n. 12 min

Kuusamon ohrarieska

Kuusamon rieskan juuret yltävät aina vuoteen 1970 ja herkullinen maku pohjautuu perinteiseen reseptiin. Alusta loppuun asti käsityönä tehdyt rieskat valmistuvat kotimaisista puhtaista raaka-aineista.

Tuoteseloste: vesi, ohra- ja vehnäjauho, rasvaton maitojauhe(hyla), suola 1,1%, leivinjauhe. Tuote on vähälaktoosinen.
Myynti vähittäiskaupoille: 25 kpl/me, 330 g/kpl.
Valmistusohje: Paisto jäisenä kiertoilmauunissa (viitteellinen). Lämpötila noin 260 C. Paistoaika n. 10-12 min

Mummun kampanisu

Kampanisu oli alun perin peräpohjalainen herkku. Nykyään sitä valmistetaan myös muilla alueilla aina Lappia myöten. Kampanisun resepti ja maku vaihtelevat alueittain. Kuuleman mukaan jossain päin pohjoista Suomea se on jopa suolainen. Meidän kampanisun resepti on peräisin 70-luvulta ja tämä on meidän mummun kuusamolainen makea kampanisu.

Tuoteseloste: vehnäjauho, piimä, voi, sooda, leivinjauhe. Vähälaktoosinen.
Myynti vähittäiskaupoille: 200 kpl/ltk, 60g/kpl.
Valmistusohje: Paisto jäisenä kiertoilmauunissa. 
Lämpötila 150 C.
Paistoaika n. 15 min

Petäjälammen Herkku

oivaAvoinna ma - pe: 8 - 16:30

Osoite:
Kitkantie 135
93600 Kuusamo

p. 040 762 5899SY jasenyritys 2016 175x88px

cafe(a)petajalammenherkku.fi

Yhteistyökumppanimme

palvelutukkupohjoinen kalajaloste  kasvishovi  ronka  merilapinkaritsa  palvelutukkurit