Kuusamon ohrarieska

Kuusamon rieskan juuret yltävät aina vuoteen 1970 ja herkullinen maku pohjautuu perinteiseen reseptiin. Alusta loppuun asti käsityönä tehdyt rieskat valmistuvat kotimaisista puhtaista raaka-aineista.

Tuoteseloste: vesi, ohra- ja vehnäjauho, rasvaton maitojauhe(hyla), suola 1,1%, leivinjauhe. Tuote on vähälaktoosinen.
Myynti vähittäiskaupoille: 25 kpl/me, 330 g/kpl.
Valmistusohje: Paisto jäisenä kiertoilmauunissa (viitteellinen). Lämpötila noin 260 C. Paistoaika n. 10-12 min

Petäjälammen Herkku

oivaAvoinna ma - pe: 8 - 16:30

Osoite:
Kitkantie 135
93600 Kuusamo

p. 040 762 5899SY jasenyritys 2016 175x88px

cafe(a)petajalammenherkku.fi

Yhteistyökumppanimme

palvelutukkupohjoinen kalajaloste  kasvishovi  ronka  merilapinkaritsa  palvelutukkurit