Kuusamon ohrarieska
Kuusamon ohrarieskan juuret yltävät aina vuoteen 1970 saakka, ja herkullinen maku pohjautuu perinteiseen reseptiin. Alusta loppuun asti käsityönä tehdyt rieskat valmistuvat puhtaista kotimaisista raaka-aineista.
Tuoteseloste: vesi, ohra- ja vehnäjauho, rasvaton maitojauhe (hyla), suola 0,9 %, leivinjauhe.
Tuote on vähälaktoosinen.
Myynti vähittäiskaupoille: 25 kpl/ltk, 330 g/kpl.
Valmistusohje:
Paisto jäisenä kiertoilmauunissa (viitteellinen) uuni- tai reikäpellillä ilman leivinpaperia.
Lämpötila noin 260 °C, paistoaika noin 13 minuuttia.
Mummun kampanisu
Kampanisu oli alun perin peräpohjalainen herkku. Nykyään sitä valmistetaan myös muilla alueilla aina Lappia myöten. Kampanisun resepti ja maku vaihtelevat alueittain. Meidän kampanisumme valmistetaan meidän mummun 1970-luvulta peräisin olevan reseptin mukaan.
Tuoteseloste: vehnäjauho, piimä, voi, sooda, leivinjauhe.
Tuote on laktoositon ja munaton.
Myynti vähittäiskaupoille: 200 kpl/ltk, 60 g/kpl.
Valmistusohje:
- Paisto jäisenä kiertoilmauunissa (viitteellinen).
- Lämpötila 220 °C, paistoaika noin 15 minuuttia.